Sous-vide gn 2/3
- Spetsiaalsetes vaakumkottides suletud nõusid valmistatud kulinaarne meetod selgelt määratletud madalal temperatuuril
- Ideaalne à la carte restoranide jaoks
- Ideaalne küpsetamiseks väljaspool tipptunde
- Pakub võimalust pidevalt säilitada jätkuvalt kõrge kvaliteediga toitu
- Täpne termostaat, mis reguleerib temperatuuri 45 ° C kuni 90 ° C täpsusega 0,1 ° C
- Korpus on valmistatud täielikult roostevabast terasest
- Hermeetiline sulgemine saavutatakse tänu kaanele silikoonist tihendiga
- Komplekti kuulub eraldaja, mis koosneb neljast roostevabast terasest vaheseinast
Kategooria: Sous-vide
Seotud tooted
Tähesaju tee 9, Tallinn
+372 5608 7272
+372 600 12 70
tallinn@balticmaster.ee